Trippteller i Challengeløp.

Tekniske spørsmål og avklaringer Challengebiler

Trippteller i Challengeløp.

Innlegg monty karlan » 2009 Mar 12, 14:02

Jeg har stort sett holdt meg unna innlegg på disse sidene, men jeg leser jo litt av og til.
Det er flere leverandører av tripptellere etc. i Norge. Mitt firma er importør av Brantz, RetroTrip samt VH trippteller. Det betyr ar dere kan gå til forhandlere i England, Frankrike osv. for å handle, eller dere kan henvende dere til meg. Jeg har det meste i lager til enhver tid.
Min erfaring er at det er enklere å handle med England ( faktisk ) enn Frankrike. Brantz-firmaet har masse interessante produkter, dere kan gå inn på www.brantz.co.uk, eller www.retrotrip.net, også survmaster.com ( søk her på produkter ) har greier. Bl.a Survmaster Compact, markedets minste tripp med mulighet for 2 displayer/2 avstandsmålinger samt + / -.
Jeg har selv hatt alle typper tripptellere i mine biler. Favoritten for bruk i Norge og Sverige heter Laser 3 og er ett Brantz-produkt. Retrotrip Classic med 2 eller 3 displayer, med mulighet for ekstra display foran fører, er i basis lovlig i alle challengeløp i Europa. Produsenten har kommet med en egen boks for å doble antall pulser og derved nøyaktighet i kalibrering. Denne løsningen brukte Svein Hansen i siste Monte-Carlo løp med stort hell. Den franske VH-trippen har vi fått god orden på. I likhet med Retrotrip har den fått større tall og bedre lys.
Sensorløsning for forhjulsregistrering har etterhvert løst seg greit, varmeproblemer syntes å være løst.
I tillegg til disse trippene har vi den danske Hemo-trippen som ikke har fått fotfeste i Norge, men som kan brukes overalt. Noen tviholder på den gamle, gode Halda'en som for alltid vil være klassikeren. Jeg har flere enkle og kanskje en twin for salg.............Div drev inkludert. Service og dele-tilgang på Halda er intet problem.
I Norge er Arne Frogner mannen med størst rutine på installasjon osv., men det finnes også andre utenfor Oslo-gryta.
Noen brukere har stor tillit til elektronisk tidstabell. Disse produseres av Brantz, men jeg har også sikret meg agentur på en italiensk modell, men hittil er denne for dyr. Arne Frogner modifiserer Brantz-modellen til å bli et meget bra alternativ til vanlig tidstabell.
Jeg kan nås på montyk@online.no
monty karlan
 
Innlegg: 40
Registrert: 2008 Aug 16, 00:40

Gå til Teknisk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

Opprett ditt eget phpBB 3 forum gratis her | Personvern
cron