Gjennomføring RMCH 2009

Diskusjoner og informasjon vedr det årlig Rallye Monte-Carlo Historique

Gjennomføring RMCH 2009

Innlegg Jan Skute » 2009 Feb 08, 19:26

Føre løpet iår var mange av oss skeptiske til kontrollplasseringer og om hvorvidt det var mulig å se disse og rapportere disse bakover i startrekken eller å bruke "spionbiler". Motorklubben i MC ha lovet oss at dette ikke skal være mulig i mange år. Iår var det mye bedre !!! Vi så nok mange kontroller, men de var fint plasserte og ga prikker til de fleste.
Stein og undertegnede var enige om at dette var et av de beste "Monte" vi har vært med i siden 2002.
At Svein/Tore og Henning/Tine klarte en dobbelseier var supert, og det at så mange norske lag kjempet i toppen må ha gitt arrangøren en reminder om at challengsporten i Scandinavia ligger på et så høyt nivå så vi ikke trenger alle følgebiler og andre lure triks.
Vi burde kanskje sende noen ord til motorklubben i Monaco og takke for et fint arrangement og med et ønske om at de fortsetter i samme stil. Kan gjerne gjøre det ennu vanskeligere ved å ikke gi oss ruta på forhånd, men dagens roadbok hver morgen. Norske lag hadde taklet dette bedre enn de fleste andre.
Den eneste kritikk jeg personlig kan gi er at de sender ut "Comas gjestebilene" før den seedede gruppa, dette skapte komplikasjoner for oss og sikkert en del andre. Å bli sperret av biler med mannskap som aldri har kjørt et billøp i sitt liv og dessuten overhodet ikke behersker snø og glatte veier, er ikke noe morsomt.
Men uansett, iår var det gøy og vi kommer igjen i 2010.

Mvh Jan Skute.
Jan Skute
 
Innlegg: 22
Registrert: 2008 Sep 03, 23:50

Re: Gjennomføring RMCH 2009

Innlegg Petter Granerud » 2009 Feb 09, 13:53

Helt enig med deg Jan. Dette var et nærmest perfekt gjennomført løp. Vi storkoste oss men ble tilslutt lei av Entrecote. Vi prøver noe annet neste gang. Med noen justeringer til neste år vil de norske lagene, (meg og Leif innkl) kunne gjøre det enda vanskeligere for vår kunkurrenter.
Petter og Leif
Petter Granerud
 
Innlegg: 8
Registrert: 2008 Okt 02, 10:17


Gå til Rallye Monte-Carlo Historique

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

Opprett ditt eget phpBB 3 forum gratis her | Personvern
cron